Καλάθι Αγορών
Incoming

Τηλ.Παραγγελίες: +30210 8985196

Πάνω από 80€ δωρεάν μεταφορικά (εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές)

Ψάχνετε ένα ασφαλή τρόπο για να τρυπήσετε τα αυτιά σας?

Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος – αυτό ακριβώς προσφέρει η Bytwins. Χρησιμοποιώντας αποστειρωμένα προϊόντα, σωστές μεθόδους υγιεινής και φιλικά προς το δέρμα κοσμήματα, βάζουμε πάντα το δέρμα και την υγεία σας πάνω από όλα.

Τρύπημα Αυτιών σε 4 βήματα

Οι εικόνες απεικονίζουν ταυτόχρονη διάτρηση αυτιών. Τα βήματα είναι τα ίδια όπως όταν τρυπάτε ένα αυτί τη φορά.

Bήματα 1ο

Σημαδεύω το επιθυμητό σημείο , χρησιμοποιώντας χειρουργικό μαρκαδόρο (μη τοξικό)

Bήμα 2ο

Αποστείρωση. Το δέρμα καθαρίζεται με αλκοολούχο μαντηλάκι

Bήμα 3ο

Αποστειρωμένα προϊόντα μιας χρήσης Για το τρύπημα του αυτιού χρησιμοποιούνται σκουλαρίκια διάτρησης σε πλήρη αποστείρωση σε σφραγισμένη κασέτα μιας χρήσης. Με ότι έρχεστε σε επαφή βρίσκεται μέσα στην αποστειρωμένη κασέτα.

Bήμα 4ο

Ταυτόχρονα και τα δύο αυτιά! Δεν υπάρχει πλέον δισταγμός μετά το πρώτο αυτί. Με αυτή τη μέθοδο γίνεται πιο γρήγορα η διάτρηση και αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια το παιδί.

Δεν έχετε δερματική αλλεργία?

Αυτό είναι υπέροχο! Τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τις αποφύγετε και στο μέλλον. Οι αλλεργίες μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή και η διάτρηση με την χρήση ακατάλληλων υλικών σε κάνει πιο ευάλωτο όπως πχ στο νικέλιο, χρυσό, κοβάλτιο κα. Γι' αυτό η Blomdahl είναι πολύ προσεκτική στην χρήση των ασφαλέστερων υλικών

Φιλικά προς το δέρμα υλικά - ακόμα και για άτομα με αλλεργία

Τα σκουλαρίκια τρυπήματος κατασκευάζονται υπό την καθοδήγηση δερματολόγων και είναι κατάλληλα για όλους , ακόμα και αν κάποιος ήδη έχει αλλεργία .Το σκουλαρίκι διάτρησης που μπορείτε να επιλέξετε μπορεί να είναι είτε από medical plastic (χειρουργικό ράμμα) είτε από ιατρικό φυσικό τιτάνιο. Η επίστρωση εφαρμόζεται μόνο στα τμήματα του κοσμήματος που δεν έρχεται σε επαφή με το δέρμα.

Όλοι πρέπει να μπορούν να φορούν όμορφα κοσμήματα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλειά τους! Κατασκευασμένο στη Σουηδία!

Newsletter
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210 8985196